Ασύρματες λύσεις για το κινητό ,την τηλεόραση  και τις συσκευές ήχου με την βοήθεια των IR(Infrared Radio).

Ασύρματες λύσεις

MiniTek.

Ένα άγγιγμα.Απίστευτες δυνατότητες.

Το miniTek™ είναι ό,τι εσύ χρειάζεσαι για τις ασύρματες δυνατότητες του ακουστικού σου για μια πλούσια ακουστική εμπειρία με το άγγιγμα ενός πλήκτρου.Πρόκειται για ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο που συνχρονίζεται με πολλές απο τις high-tech συσκευές όπως το κινητό τηλέφωνο,το στερεοφωνικό,το MP3,την τηλεόραση και άλλες συσκευές με Bluetooth®.Μπορείτε να αλλάξετε την ένταση ή το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε στα ακουστικά σας, να επιλέξετε μια πηγή ήχου ή και να την συνδέσετε άμεσα. 

Τόσο στο εσωτερικό όσο και έξω,το miniTek ™ έχει σχεδιαστεί για να εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό λάτρη τεχνολογίας. Με κομψό σχεδιασμό και τον εργονομικό χειρισμό, θα αισθανθείτε φυσικά από το πρώτο άγγιγμα. Και με βάρος μόλις 55 g, αυτή η μικροσκοπική συσκευή κάθεται διακριτικά και άνετα στην παλάμη του χεριού σας.

 

 

Με το νέο miniTek Remote App που διατίθεται στο Google Play Store, οι χρήστες Android smartphone έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν το miniTek τους εξ αποστάσεως για περισσότερη άνεση.

Tek

Τo Tek συνδέει ασύρματα τα ακουστικά μας με ποικίλες συσκευές.  Ο ήχος από τηλέφωνα με Bluetooth, mp3, τηλεόραση και άλλες πηγές μεταφέρεται απ’ ευθείας στα ακουστικά, χωρίς παρεμβολές προσφέροντας κρυστάλλινο ήχο. 

Μπορείτε να αλλάξετε την ένταση ή το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε στα ακουστικά σας, να επιλέξετε μια πηγή ήχου ή και να την συνδέσετε άμεσα. 

 

EasyTek

Δείτε το video για να κατανοήσετε περισσότερο την λειτουργία του EasyTek

 

 

Epen