Ακουστικά Shennheiser και...ακούστε την τηλεόραση με κρυστάλλινο ήχο.Ακουστικά Shennheiser και...ακούστε την τηλεόραση με κρυστάλλινο ήχο.

Ασύρματες λύσεις ακρόασης της τηλεόρασης χωρίς καλώδια ,μέσω των infrared radio

 

Τα βοηθήματα τηλεόρασης αποτελούν την ιδανική λύση για άτομα με δυσκολία ακοής. Προσφέρουν άνετη ακρόαση με μεγάλη ευκρίνεια ήχου, χωρίς να απομονώνουν τον ήχο της τηλεόρασης για τους υπόλοιπους στο σπίτι. Μια εξαιρετική επιλογή για κάθε δωμάτιο ή χώρο μέχρι 12 μέτρα.

Το σύστημα περιλαμβάνει βάση φόρτισης, επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ρυθμιστή έντασης, προσφέροντας ευκολία χρήσης και απρόσκοπτη λειτουργία.

Συνδέεται πολύ εύκολα με την τηλεόραση ή το στερεοφωνικό σας σύστημα. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε διαφορετική ένταση στο κάθε αυτί. Ιδανικό για ανθρώπους με φυσιολογική ακοή έως μέτριες προς σοβαρές δυσκολίες και για όσους φορούν γυαλιά αφού δεν στηρίζεται στο κεφάλι και είναι ελαφρύ. Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση και ιδιαίτερα άνετο για ακρόαση για πολλές ώρες.

 Tα εξαιρετικά ασύρματα ακουστικά τηλεόρασης SENNHEISER κυκλοφορούν σε πολλούς τύπους ,ρωτήστε μας να βρούμε τον κατάλληλο.