Πρωτοπόρος στην εξέλιξη και παραγωγή ακουστικών βαρηκοΐας υψηλής ποιότητας.

Επί περισσότερα από εκατό χρόνια, η Siemens κατέχει ηγετική θέση στην εξέλιξη και παραγωγή ακουστικών βαρηκοΐας υψηλής ποιότητας. Καινοτομεί στην τεχνολογία, το στιλ και την άνεση των χρηστών και των ειδικών.

Και δεν σταματάμε εδώ. Σήμερα η Siemens είναι κάτοχος πολυάριθμων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τη βελτίωση της ποιότητας, του ήχου και της χρηστικότητας των ακουστικών βαρηκοΐας. Με προσωπικό και συνεργάτες από όλο τον κόσμο, η Siemens προσεγγίζει με πραγματικά σφαιρικό τρόπο την εξέλιξη των καλύτερων ακουστικών βαρηκοΐαςπαγκοσμίως. Για καλύτερη ακοή. Για σας.

Ακουστικά Βαρηκοΐας

Life™: Άψογη ποιότητα ήχου από ένα μικρό, όμορφα σχεδιασμένο ακουστικό ανοιχτής εφαρμογής με απίστευτη απόδοση.

Motion™: Μια εύκολη, άνετη λύση. Το φοράτε και το ξεχνάτε. Με όλη την απαραίτητη τεχνολογία που σας κρατάει σε επαφή με τον κόσμο.

Vibe™: Πηγαίνει εκεί που κανένα ακουστικό βαρηκοΐας δεν έχει φθάσει ως τώρα. Είναι κάτι εντελώς ασυνήθιστο. Και εκεί βρίσκεται όλη η ουσία.

Pure™: Δεν αφήνει τίποτε να μπει ανάμεσα σε σας και στο περιβάλλον σας. Είναι μικροσκοπικό και η επίδοσή του φθάνει σε πρωτόγνωρα, υψηλά επίπεδα.

Centra Active™: Κατασκευασμένο για μια ζωή γεμάτη δράση. Είναι αδιάβροχο, επαναφορτιζόμενο, με διακριτική και άνετη σχεδίαση.

Cielo 2 Active™: Μια προσιτή λύση που σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Είναι εντελώς αυτόματο και σας απαλλάσσει από κάθε σκοτούρα και ανησυχία.

Centra™: Εστιάζει στην απόλυτη ουσία. Περιορίζει τους ενοχλητικούς ήχους αφήνοντας άθικτη τη φωνή. Ακόμη, διαθέτει μνήμη της επιθυμητής έντασης στην οποία προσαρμόζεται αυτόματα.

Artis™ 2: Η ζωή προσφέρει συνεχώς ευκαιρίες για εξερεύνηση, ανακάλυψη και επικοινωνία. Το Artis 2 έχει σχεδιαστεί γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Για να σας βοηθήσει να χαρείτε όλα όσα προσφέρει η ζωή.

Explorer™: Δίνει στη ζωή ήχο. Έτσι, τα παιδιά μπορούν να βιώσουν τον κόσμο τους με τον πληρέστερο τρόπο.

Prisma 2 K: Το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας που σχεδιάστηκε ειδικά για τα βρέφη.

Cielo 2™: Οι καθημερινές στιγμές της ζωής -λίγος χρόνος με τους φίλους, μουσική, το γέλιο ενός παιδιού- μας χαρίζουν συχνά τη μεγαλύτερη χαρά. Γι' αυτές τις πολύτιμες στιγμές, η Siemens σας παρουσιάζει το Cielo 2.

Nitro™ CIC: Έχει ισχύ μέχρι 70 dB. Έτσι, ακόμη και ασθενείς με σοβαρή απώλεια ακοής μπορούν να απολαύσουν τη χαρά ενός διακριτικού ακουστικού βαρηκοΐας.

Intuis™: Άνετο στο αφτί. Εξαιρετικά βολική λύση μέσα και έξω. Αποτελεσματικό, αξιόπιστο, έξυπνο.

Αξεσουάρ

Siemens Tek™: Ο ασύρματος ενισχυτής των ακουστικών βαρηκοΐας Siemens.

ePen™: Μπορεί να μοιάζει με μοντέρνο στυλό, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα κομψό τηλεχειριστήριο που σας επιτρέπει να αλλάζετε προγράμματα και να ελέγχετε την ένταση του ήχου.

3Pocket™: Τηλεχειριστήριο ακουστικών βαρηκοΐας τελευταίας γενιάς.

C-Guard™: Πρωτοποριακό φίλτρο προστασίας ακουστικών.