Τεχνολογία PRIMAX ,καινοτομία SpeechMaster.
Ενίσχυση της φωνής σε κάθε
περιβάλλον ομιλίας.

Με την νέα σειρά PRIMAXκαι την καινοτομία SpeechMaster η ακουστική προσπάθεια μειώνεται, οπότε η κατανόηση της ομιλίας γίνεται ευκολότερη.Η νέα τεχνολογία PRIMAX ενσωματώνει τις ήδη υπάρχουσες τεχνολογίες Binax και Μicon ,αξιοποιώντας περαιτέρω καινοτομίες για μια άριστη κατανόηση του λόγου.

Το SpeechMaster ενεργεί ως μαέστρος ενορχήστρωσης της μείωσης του θορύβου, της κατεύθυνσης, και των χαρακτηριστικών της ενίσχυσης σύμφωνα με τις αλλαγές στο ακουστικό περιβάλλον. Αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη φωνή τουκυρίαρχου ομιλητή και τη μείωση της προσπάθεια ακρόασης του χρήστη όλη την ημέρα σε κάθε περίπτωση.Οι πολυάριθμες δοκιμές στο εργαστήριο απέδειξαν ό,τι με την βοήθεια του SpeechMaster η ομιλία τονίζεται κάθε φορά όπου και αν συμβαίνει είτε σε σχετικά ήσυχες καταστάσεις, όπως στο τραπέζι του πρωινού είτε σε πολύ δύσκολες συνθήκες, όπως ένα σιδηροδρομικό σταθμό.

 

 

 

Ακουστικά βαρηκοΐας Siemens  με λειτουργία αντιμετώπισης των εμβοών

 

Η λειτουργία για τις εμβοές με λεπτομέρειες:
• Ξεχωριστή γεννήτρια σήματος noiser
• Τέσσερα προ-προγραμματισμένα σήματα θεραπείας:
λευκός θόρυβος, ροζ θόρυβος, θόρυβος ομιλιών και
θόρυβος υψηλών συχνοτήτων
• Εξατομικευμένος τελικός-συντονισμός του προγράμματος
θορύβου μέχρι 20 μπάντες
• Τρεις τύποι λειτουργίας: μόνο σήμα μικροφώνου, μόνο
λειτουργία noiser για εμβοές, μεικτή λειτουργία

 

Νέα επαναστατική λειτουργία των ακουστικών βαρηκoϊας Siemens καθιστά την ομιλία στο τηλέφωνο καθαρή και κατανοητή ακόμα και σε περιβάλλον με θόρυβο.

Είναι γεγονός ότι η τηλεφωνική μας συμπεριφορά έχει αλλάξει με την αλματώδη πρόοδο της τεχολογίας.Στο παρελθόν οι τηλεφωνικές μας συνδιαλέξεις πραγματοποιούνταν απο το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού μας ή του γραφείου μας.Τώρα όλοι θέλουμε να είμαστε επικοινωνιακά προσβάσιμη καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας.Τα κινητά τηλέφωνα μας βοηθάνε να πραγματοποιούμε κλήσεις απο οπουδήποτε.Συχνά συμβαίνει σε περιβάλλον με θόρυβο να μην μπορούμε να κατανοήσουμε τον συνομιλητή μας και να δημιουργείται σύγχυση -αυτό το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα έντονο στους ανθρώπους που aντιμετωπίζουν προβλήματα με την ακοή τους.Πλέον τα σύγχρονα βοηθήματα ακοής είναι εξόπλισμενα με μια νέα επαναστατική λειτουργία που καλέιται Adaptive Streaming Volume ,η οποία ενεργοποιείται εντελώς αυτόματα.Το αποτέλεσμα είναι η άριστη κατανόηση της ομιλίας του συνομιλητή σας είτε η κλήση πραγματοποιείται απο σταθερό,είτε απο κινητό τηλέφωνο.

Το νέο αυτό χαραστηριστικό ειναι διαθέσιμο σε επιλεγμένη σειρά της Siemens και στα μοντέλα Pure, Carat, Motion και Insio.

 

Εστιάζοντας στην ευελιξία και την πρόοδο!

 Πώληση της SIEMENS AUDIOLOGY στην επενδυτική εταιρεία EQT με συν-επενδυτή την γερμανική επιχείρηση STRUENGMANN

Η επένδυση στο μέλλον της ακοολογίας επιβεβαιώθηκε.

Σήμερα η SIEMENS AG ανακοίνωσε την πώληση της SIEMENS AUDIOLOGY στην επενδυτική εταιρεία EQT με συν-επενδυτή την γερμανική επιχείρηση STRUENGMANN. Και η EQT καθώς και η STRUENGMANN χαίρουν εξαιρετικής φήμης και εκτενούς εμπειρίας στον τομέα υγείας και παρουσίασαν μία ξεκάθαρη και εμπεριστατωμένη στρατηγική ανάπτυξης έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η περαιτέρω μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του τομέα των ακουστικών βαρηκοΐας.  Η SIEMENS θα παραμείνει ως βασικός επενδυτής μετοχικού κεφαλαίου και μέλος της διεύθυνσης.  Η συναλλαγή, η οποία αναμένεται να λάβει ρυθμιστική έγκριση, θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Αυτή η νέα συνεργασία θα προσφέρει όραμα, επιχειρηματική καινοτομία και ομαδικό πνεύμα, τα οποία με τη σειρά τους είναι απαραίτητα για να εξασφαλίσουν στη SIEMENS την ηγετική θέση στον τομέα των ακουστικών βαρηκοΐας.  Με αυτό το συγκεκριμένο σκοπό, οι νέοι ιδιοκτήτες είναι απολύτως αφοσιωμένοι να οδηγήσουν σε περαιτέρω ανάπτυξη την επιχείρηση αυξάνοντας σημαντικά τις κεφαλαιουχικές δαπάνες, επενδύοντας ακόμα περισσότερο στην έρευνα και εφαρμόζοντας ένα σύστημα ολοκληρωμένης ανάπτυξης.  Το σύστημα αυτό θα συμπεριλαμβάνει νέες, άμεσες εξαγορές έτσι ώστε να αποκτηθεί μία πλήρης γκάμα προϊόντων για την ακοή και φυσικά θα διατηρηθεί το όνομα και η ποιότητα SIEMENS ως σήμα κατατεθέν.

Η εταιρεία ''Λαϊου'' , δηλώνει τον ενθουσιασμό της για την εξέλιξη αυτή και θεωρεί ότι αυτή η κίνηση εξασφαλίζει ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον για τη εδραίωση των ακουστικών βαρηκοΐας SIEMENS και REXTON στην ελληνική αλλά και στη παγκόσμια αγορά.