Βιογραφικό

Λαίου Ιωάννα

Ακοοπροθετίστρια-Υπεύθυνη του Κέντρου Ακοής ‘’Λαΐου Ιωάννας’’

Η Ιωάννα είναι διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών αρχικά εργάστηκε ως τεχνικός μηχανικός των ακουστικών βαρηκοΐας αποκαθιστώντας τις βλάβες που προκύπταν κατά τη χρήση τους. Αργότερα ,ασχολήθηκε με τον τομέα της εφαρμογής λαμβάνοντας την απαραίτητη εκπαίδευση ως αφορά την σωστή επιλογή και ορθή κατασκευή των ακουστικών βοηθημάτων ,ώστε ο βαρήκοος ασθενής να απολαμβάνει τα οφέλη του κατάλληλου ακουστικού συστήματος. Η ευδόκιμη παρακολούθηση των θεωρητικών μαθημάτων και της κλινικής εκπαίδευσης καθώς και η επιτυχή δοκιμασία στις εξετάσεις του μετεκπαιδευτικού προγράμματος σπουδών στην Ακοολογία και Νευροωτολογία(της Α’ και Β’ Πανεπιστημιακής Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών)αποτελούν  εχέγγυα για την καλύτερη αποκατάσταση  των ακουστικών δυσκολιών

Η Ιωάννα χαίρεται ιδιαίτερα όταν βλέπει πόσο τα ακουστικά βαρηκοΐας μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των ασθενών της και να τους βοηθήσουν να συνδεθούν με την οικογένεια και τους αγαπημένους τους. Πιστεύει ότι οι πέντε αισθήσεις που μας χαρίστηκαν είναι όλες πολύτιμες και απαραίτητες για να ζήσουμε μια γεμάτη ζωή. Η ζωή με προβλήματα ακοής επηρεάζει αρνητικά τον τρόπο επικοινωνίας και την καθημερινή  ζωή του ατόμου με διάφορους τρόπους. Φανταστείτε να μην μπορείτε να ακούσετε το κουδούνι της πόρτας, τα πουλιά να κελαηδούν ή ακόμα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μιλάει αγγλικά και στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει περιπάτους στη φύση .Αγαπάει το διάβασμα και ιδιαίτερα  σε ότι σχετίζεται με την τεχνολογική εξέλιξη των ακουστικών βαρηκοΐας.

Γιατί να περιμένεις; Άλλαξε την Ποιότητα της Ζωής σου!

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε τα απλά καθημερινά πράγματα  που κάνουν την καθημερινότητα σας  πιο ευχάριστη και ξεκούραστη  με καθαρή ακοή και καλύτερη επικοινωνία.