Μπαταρίες βαρηκοΐας Rayovac Extra Advanced

Η μεγάλη διάρκεια ζωής και η ισχυρή απόδοση καθιστούν αυτές τις μπαταρίες ιδανικές για το ακουστικό σας.

Δοκιμασμένες αυστηρά και αποδεδειγμένη αξιοπιστία: Με τις Rayovac Extra Advanced , αγοράζετε εξαιρετικά ισχυρές μπαταρίες ακουστικού βαρηκοΐας. Το σταθερό επίπεδο τάσης εγγυάται βέλτιστη απόδοση σε κάθε κατάσταση ακρόασης και για κάθε τύπο ακουστικού βαρηκοΐας.

Ζήστε την εμπειρία της μεγαλύτερης σε διάρκεια μπαταρία ακουστικού βαρηκοΐας του κόσμου χωρίς υδράργυρο. Την Rayovac Extra Advanced! Μετά από χρόνια τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας, η Rayovac προσφέρει στους χρήστες έως και 30% περισσότερη ισχύ σε συσκευές με μεγάλη κατανάλωση για ακόμα υψηλότερες απαιτήσεις.

Οι μπαταρίες Rayovac Extra Advanced  διατίθενται σε όλα τα μεγέθη ,εξασφαλίζοντας:

  • Μέγιστη προστασία προϊόντος χάρη στη σφράγιση ασφαλείας.
  • Ασφαλές κλείσιμο του πακέτου με θυρίδα διανομής που κλειδώνει.
  • Χρωματική κωδικοποίηση για άμεση αναγνώριση του τύπου της μπαταρίας σας.
  • Φιλικές προς το περιβάλλον

Δυνατές και αξιόπιστες

Ενεργοποίηση

Οι μπαταρίες βαρηκοΐας ενεργοποιούνται μόνο όταν αφαιρεθεί η προστατευτική γλωττίδα. Επομένως, η προστατευτική γλωττίδα πρέπει να αφαιρείται  περίπου 5 λεπτά πριν την τοποθετήσετε στο ακουστικό βαρηκοΐας.

Αποθήκευση

Αποθηκεύστε τις μπαταρίες κατά προτίμηση σε θερμοκρασία δωματίου (περίπου 20°C).

Διάθεση

Μια άδεια μπαταρία δεν πρέπει ποτέ να αφήνεται στο ακουστικό για περισσότερο από όσο χρειάζεται. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η απόρριψη των μπαταριών είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Προστασία

Μην αφήνετε ποτέ τις μπαταρίες να έρθουν σε επαφή με μεταλλικά αντικείμενα όταν αποθηκεύονται γιατί αυτό θα προκαλέσει την αποφόρτισή τους. Αποθηκεύστε τις μπαταρίες στην παρεχόμενη συσκευασία.

Γιατί να περιμένεις; Άλλαξε την Ποιότητα της Ζωής σου!