Φορτιστές και αξεσουαρ

Φορτιστές και αξεσουάρ για ακουστικά βαρηκοΐας

Τα νέα ακουστικά βαρηκοιας παρέχουν τις δυνατότητες επαναφόρτισης ,τηλεχειρισμού, καθώς και ασύρματης σύνδεσης με τηλεόραση, κινητό και άλλες συσκευές που διαθέτουν τεχνολογία BlueTooth.Η ευρεία γκάμα κομψών, πρακτικών και εύχρηστων αξεσουάρ διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

Φόρτιση εν κινήσει
Ενεργός φορτιστής Signia

Το Signia Active Pro / Active διατίθεται σε μια θήκη ασύρματης φόρτισης Qi σε μέγεθος τσέπης .Η ενσωματωμένη κυψέλη Li-ion επαναφορτίζει το Active Pro / Active έως και 3 φορές.

Φορτιστές 3 σε1 ,φορτίζουν ,στεγνώνουν και καθαρίζουν με την τεχνολογία UVC

Η απόλυτη τεχνολογία φόρτισης αιχμής, οι φορτιστές Dry&Clean τα ακουστικά βαρηκοΐας ,ετσι ώστε να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση. Ο καθαρισμός ξεκινά αυτόματα όταν τα ακουστικά βαρηκοΐας τοποθετηθούν μέσα και ολοκληρώνεται σε μόλις 15 λεπτά. 3 λυχνίες LED ,μία ανά ακουστικό βαρηκοΐας υποδεικνύει την κατάσταση φόρτισής τους και ένα επιπλέον LED υποδεικνύει την κατάσταση καθαρισμού. Ο φορτιστής Dry&Clean διαθέτει επίσης καπάκι για να εξασφαλίζει βέλτιστο καθαρισμό και αποθήκευση των ακουστικών βαρηκοΐας. Αυτός ο εξελιγμένος φορτιστής για την σειρά ακουστικών Pure Charge&Go AX προσφέρει άνεση και φόρτιση εν κινήσει. Το power bank του επιτρέπει 3 πλήρεις φορτίσεις ενός ζευγαριού ακουστικών. Ένα καπάκι προστατεύει τα ακουστικά βαρηκοΐας και αποτρέπει τη συσσώρευση σκόνης στον φορτιστή.

 Styletto X Charger

Φορτιστής Styletto X Ο πρώτος φορτιστής ακουστικών βαρηκοΐας στον κόσμο με ασύρματη τεχνολογία Qi. Επαναφορτίζει το Styletto X έως και 3 φορές όταν είναι πλήρως φορτωμένο.

 Styletto AX Charger

Αυτός ο κομψός φορητός φορτιστής ταιριάζει με το βραβευμένο ακουστικό Styletto AX. Επαναφορτίστε τα ακουστικά σας Styletto AX στο σπίτι ή εν κινήσει για έως και 17 ώρες χρήσης ανά φόρτιση. Η ασύρματη τεχνολογία Qi της θήκης φόρτισης σε μέγεθος τσέπης σάς επιτρέπει να τοποθετείτε απλά τον φορτιστή σε μια βάση φόρτισης ,αντί να χρειάζεται να τον συνδέσετε στο ρεύμα. Ο φορτιστής σας προσφέρει 4 ημέρες* αυτονομίας χωρίς να χρειάζεται να φορτίσετε τη θήκη. * με χρήση 19ωρών ή 16 ωρών με 5 ώρες συνδεσιμότητα Bluetooth.

* με χρήση 19ωρών ή 16 ωρών με 5 ώρες συνδεσιμότητα Bluetooth.

Τυπικός φορτιστής

Αυτός ο μικρός και εξαιρετικά αξιόπιστος επιτραπέζιος φορτιστής καλύπτει τις βασικές ανάγκες όσον αφορά την παροχή ρεύματος στα ακουστικά βαρηκοΐας. 2 LED υποδεικνύουν την κατάσταση φόρτισης (ένα ανά ακουστικό βαρηκοΐας). Ο φορτιστής μπορεί να συνδεθεί στην πρίζα μέσω USB σε μετασχηματιστή ρεύματος.

Φορτιστής Insio

Αυτός ο επαναστατικός φορτιστής παρέχει την πρώτη ανέπαφη φόρτιση για κατασκευάσιμα ακουστικά βαρηκοΐας. Απλώς τοποθετήστε τα ακουστικά Insio Charge&Go AX στον φορτιστή Insio χωρίς να ανησυχείτε για την ακριβή επαφή φόρτισης. Φορτίστε τα ακουστικά σας στο σπίτι ή εν κινήσει για έως και 20 ώρες χρήσης ανά φόρτιση

Επαγωγικός φορτιστής II 

Το Inductive Charger II διαθέτει καπάκι φορτιστή για την προστασία των ακουστικών βαρηκοΐας. Μια επιλογή γρήγορης φόρτισης, μια λειτουργία στεγνώματος μέσω επαγωγικής φόρτισης και εύχρηστα αριστερά και δεξιά LED για πληροφορίες κατάστασης ολοκληρώνουν αυτόν τον φορτιστή επόμενης γενιάς. Το καπάκι του φορτιστή προστατεύει τα ακουστικά βαρηκοΐας ενώ φορτίζονται και το κάνει μια έξυπνη θήκη μεταφοράς.

Γιατί να περιμένεις; Άλλαξε την Ποιότητα της Ζωής σου!